Beton cire vloer badkamer - Doe het zelf - PUUR! Kluskist

Een trendy beton cire vloer in de badkamer

Wat is een beton ciré vloer?

Een beton ciré vloer is een naadloze vloer met een betonlook. De vloer wordt aangebracht in lagen op een ondervloer en is geschikt voor vrijwel iedere ruimte in het huis, zo ook voor de badkamer.

Beton ciré vloer badkamer

Een van de voordelen van een beton ciré vloer is dat de vloer waterdicht is. Dit maakt de vloer ideaal voor de badkamer. De vloer is daarnaast geschikt in combinatie met vloerverwarming. Dat is wel zo prettig voor de koude winterdagen.

Daarnaast zijn beton ciré vloeren hygiënischer ten opzichte van veel andere badkamer vloeren. Beton ciré vloeren zijn naadloos, er is dus geen sprake van voegen. Hierdoor kan er geen schimmel ontstaan. Zo geniet je langer van jouw vloer in de badkamer.

Wist je dat beton ciré ook aan te leggen is als wand? Maak de look van jouw badkamer helemaal af door te kiezen voor beton ciré wanden, of wat dacht je van een beton ciré wasbak?

Styling van de vloer

Beton ciré vloeren zijn stijlvol en tijdloos. De vloer is te combineren met verschillende woonstijlen en biedt verschillende kleurmogelijkheden. Ga je voor een moderne look met jouw vloer of heb je liever een klassieke look? Het kan allemaal. Ook biedt de vloer verschillende kleurmogelijkheden. Voor ieder wat wils.

Zelf een beton ciré vloer aanbrengen

Je kunt eenvoudig zelf een beton ciré vloer in de badkamer aanbrengen, zolang je maar de juiste materialen hebt. Daar zorgen wij voor bij PUUR! Kluskist. Met onze doe-het-zelf kluskist breng je zelf een beton ciré vloer of wand aan in jouw badkamer. De kist is voorzien van alle benodigde materialen zoals rollers, emmers en tape. Daarnaast zijn persoonlijke beschermingsmiddelen zoals een bril en handschoenen inbegrepen. Bij PUUR! Kluskist heb je keuze uit 16 kleuren voor jouw vloer/wand. Ook is er een duidelijke handleiding te vinden in de kluskist. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij jouw doe-het-zelf klus!

X