Beton Ciré Vloer; stijlvol en tijdloos - Doe het zelf - PUUR! Kluskist

Beton Ciré Vloer; stijlvol en tijdloos

Wat is een Beton Ciré vloer?

Een beton ciré vloer is een naadloze betonlook vloer die stijlvol en tijdloos is. De vloer wordt in lagen aangebracht op een ondervloer en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is geschikt voor alle ruimtes in het huis en is te combineren met verschillende woonstijlen.

Voordelen van de vloer

De vloer is samengesteld uit onder andere cement, hars en water. Door er een kleurpigment aan toe te voegen ontstaat er een prachtige betonlook. Ga jij liever niet voor standaard grijs? Het voordeel is dat de vloer in vrijwel elke RAL- of NCS- kleur te realiseren is. Dit in tegenstelling tot een woonbetonvloer. Betonvloeren zijn te verkrijgen in standaard kleuren zoals wit, nude en grijstinten. Met de kleurmogelijkheden van beton ciré laat jij jouw creativiteit de vrije loop. Mix en match met jouw interieur!

Een ander voordeel van deze prachtige vloer is de dikte van slechts enkele millimeters. Voor de aanleg van een woonbetonvloer gelden er eisen. Door de dikte van 7 centimes is woonbeton niet voor ieder huis weggelegd. Met een beton ciré vloer zorg je voor een evenmooie betonlook. 

Het nadeel van de vloer ten opzichte van woonbeton is wel dat het een zachter product is. Hierdoor heb je meer kans op krasjes en slijtage. Maar ook dat zorgt natuurlijk voor karakter, in een huis wordt lekker geleefd! 

Zelf een beton ciré vloer aanbrengen

Wanneer je op zoek bent naar een betonlook vloer, moet je bij PUUR! Kluskist zijn. Onze doe-het-zelf beton cire kuluskist bestaat uit de basismaterialen die nodig zijn voor het aanbrengen van een prachtige vloer of wand. De kluskist kun je gebruiken voor het aanbrengen van de 1e laag cement, resin 1e laag, 2e laag cement, resin 2e laag, sealer, matte lak en primer. De kist is voorzien van alle benodigde materialen zoals rollers, emmers en tape. Ook zijn persoonlijke beschermingsmiddelen zoals handschoenen en een bril inbegrepen. Met keuze uit 16 kleuren zorg jij dat jouw vloer of wand past bij jouw interieur. In de kluskist is ook een duidelijke handleiding te vinden. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij jouw doe-het-zelf klus!

X