De kluskisten van PUUR! | Alles in één voor jouw klus! - puurkluskist

Onze werkwijze

Bestellen

Jij bestelt de kist die je nodig hebt voor de klus.

Kist maken

Wij stellen de kist die je nodig hebt samen met de beste materialen voor de klus.

Bezorging

De kist wordt met de bezorgdienst naar de klus locatie vervoerd.

Klussen

Jij bent klaar om te gaan klussen met onze materialen en handleiding.

Klussen, Herken je dat?

Herken je dat? Je hebt een offerte opgevraagd voor het laten reinigen van je buitenmuren, zoekt een nieuwe gietvloer, of je wilt betonciré in je badkamer laten aanbrengen. Je overweegt om het te laten uitvoeren door een bedrijf of een ZZP’er, maar eigenlijk doe je het veel liever zelf. Je bent namelijk best handig, en je vindt het bovendien ook gewoon heel erg leuk om het zelf te doen. Daarnaast, laten we eerlijk zijn, scheelt het nogal in prijs als je het zelf doet. Maar, wat heb je precies nodig voor het renoveren van je trap of het maken van een coatingvloer in je garage of op je balkon? De PUUR! Kluskisten bieden de oplossing voor jouw klus!

Moet je de vloer voorbehandelen met een primer? Welke materialen, grondstoffen, gereedschappen zijn het best voor deze klus? En misschien nog wel belangrijker: Dit soort klussen vergen een nauwkeurige afstemming van de juiste materialen. En welke componenten werken het best samen? Moet ik 1 of 2 lagen Epoxy aanbrengen? En moet ik het voorbehandelen met een primer? Zo ja, welke? Eigenlijk ben je op zoek naar een totaal systeem om de klus te klaren. Als het kan zelfs inclusief het benodigde gereedschap. En het liefst met een mooie handleiding die jou, waar nodig, helpt de klus net zo goed af te ronden als (een andere) professionele klusser!

De Kluskist van PUUR!

Dit is precies waarom er een PUUR! Kluskist is. Voor de doe-het-zelver die graag aan de slag gaat, maar bij sommige klussen net de ervaring of de tijd mist om het beste systeem voor de klus bij elkaar te zoeken. De PUUR! Kluskist is een robuuste kist, gevuld met de exact de juiste materialen, componenten en gereedschappen. Een aangezien we zelf al ruim 30 jaar ervaring hebben met dit soort klussen, en alleen werken met de beste materialen, hebben we ook voor jou de kist gevuld met alleen materialen en componenten van Top Klasse.

Indien gewenst kun je, per type klus, de bijbehorende gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen erbij bestellen. Als gereedschappen kun je denken aan kwasten, een spaan, rollers, een menger, afplaktape en emmers. Als persoonlijke beschermingsmiddelen kun je denken aan Nitril handschoenen, beschermingsbril, schoenhoesjes en een wegwerp overall. Een gezonde dosis werklust, een goede voorbereiding, een aantal basis gereedschappen, zoals een boormachine, schuurmachine en een (accu)schroefmachine van jezelf, en je kunt aan de gang!

Soorten Kluskisten

Wij hebben voor de tien meest gevraagde klussen voor jou een complete kist samengesteld. We hebben een kist voor:

X