Garagevloer coating - Doe het zelf - PUUR! Kluskist

Garagevloer coating

Ben je op zoek naar materialen om zelf een garagevloer met coating te maken? Dan hebben we bij PUUR! Kluskist alles voor jou in huis. In onze kluskist Garage coating 15 m2 vind je alles wat nodig is om je garagevloer te voorzien van coating. Daarnaast zorgen we ook voor de juiste persoonlijke bescherming voor de klus. Zo is het van belang om gebruik te maken van nitril handschoenen, een bril en een overall. Daarmee voorkom je mogelijke risico’s bij het gebruik van de materialen. 

Wat zit er in de PUUR! Kluskist?

In onze PUUR! Kluskist voor garagevloer coating vind je de materialen die nodig zijn. Zo bevat de kist meerdere epoxy rollers, een menger, schuurpapier, twee emmers, afplak tape, twee kwasten, primer en de coating. Met de bijgevoegde beschrijvingen ben je klaar om aan de slag te gaan.

Epoxy garagevloer coating 

Het gebruik van epoxy heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo is het erg sterk, duurzaam en relatief eenvoudig te verwerken. Epoxy coating is een kunststof op basis van twee componenten die thermo hardend is. Daarbij is het een vloer die tijdens het gebruik weinig onderhoud nodig heeft. Het reinigen van de vloer is makkelijk. Verder is het in eindeloze variaties te krijgen. Zo kun je gaan voor dikke of dunne systemen, van glad naar heel ruw. Op deze manier hebben we voor iedereen een passende oplossing voor de garagevloer coating

Diverse kleuren

Bij ons kun je de meeste RAL-kleuren kiezen voor de vloer. Zo zorg je ervoor dat de kleur past bij de uitstraling van de ruimte. Bekijk Garage coating 15 m2 om te bekijken welke kleuren er verkrijgbaar zijn. 

Wil je meer weten over onze PUUR! Kluskisten? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@puurkluskist.nl of te bellen naar 0318632359. Bekijk verder ook eens onze andere pakketten voor klussen in je woning. 

X