Gevel reinigen kosten - Doe het zelf - PUUR! Kluskist

Gevel reinigen kosten

Kan jouw gevel wel een reiniging gebruiken en wil je dit zelf doen? Dan is de PUUR! Kluskist wat voor jou. De kluskisten om je gevel te reinigen kosten 239 euro. Hiermee kun je een oppervlak van 25 vierkante meter reinigen. Zo kun je je gevel reinigen voor lage kosten. Verder is het eenvoudig in gebruik en krijg je het gewenste resultaat. Ideaal als je het zelf wilt doen!

Onderhoud van je buitenmuren

Het onderhouden van je buitenmuren is erg belangrijk. Zo verwijder je biologische vervuiling zoals algen, mossen, groene aanslag maar ook roet gemakkelijk met onze materialen. Je kunt met onze PUUR! Kluskist je gevel reinigen tegen gunstige kosten.

Het onderhouden van je gevels is van groot belang. Zo voorkom je er toekomstige schade mee zoals scheuren en permanente verkleuring. Het is dus niet alleen de uitstraling die verbeterd wordt. Ook verbeter je er de kwaliteit van je gevel mee.

Zelf gevel reinigen

Bekijk onze kluskist Gevelreiniging buitenmuren 25 m2 om zelf je gevel te reinigen. Alle benodigdheden vind je hierin. Zo bevat het pakket een schrob borstel, vachtroller, blokkwast, tape met folie, gevelreinigingscrème en hydrofobeercrème. Daarnaast zitten er ook persoonlijke beschermingsmiddelen in. Je vindt nitril handschoenen, een bril en een overall in de kist. Daarmee ben je beschermd tegen de middelen die je gebruikt bij het reinigen van je gevel. Zo kun je je gevel zelf reinigen voor lage kosten en op een veilige manier.

Heb je een andere klus die je zelf wilt uitvoeren? Bekijk dan eens onze andere kluskisten voor diverse klussen in en om het huis. Wil je meer weten over onze PUUR! Kluskist? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@puurkluskist.nl of te bellen naar 0318632359.

X